martes, 25 de marzo de 2014

Wonder


Wonder


Hola a tots!!!

Avui us recomano Wonder, escrit per R.J.Palacio, de l'editorial La Campana. És un llibre que se'l pot llegir tothom. 
És fantàstic i emocionant, no podràs parar de llegir!
És un llibre fantàstic, i hi ha una característica que li dona un aire especial: en els capítols és com si anéssim canviant de cos. M'haureu de disculpar però no us puc explicar exactament que se sent llegint-lo perquè cadascú ho entent i ho sent diferent. Veiem com viu la història la seva germana, quin punt de vista té sent la seva germana gran. Amb quins ulls se'l miren els seus companys de classe. 

És la història de l'August, un nen que no ha anat mai al'escola per les nombroses operacions que li han fet al llarg dels anys.
Va néixer amb la cara deformada i la gent li desvia la vista quan se'l creua pel carrer. Veiem la seva història des de diferents punts de vista, i és molt interessant.








August

Va néixer amb una greu deformació a la cara, i li han hagut de fer tantes operacions per sobreviure que no ha pogut anar a l'escola. Té una germana, la Via. Els seus pares se l'estimen molt. No li agrada gens ni mica la seva cara. El seu dia preferit és el de Hallowen, perquè es pot posar una màscara, i se sent salvat perquè és l'únic moment a l'any en el qual no valoren el seu aspecte. 

Via
És la germana gran de l'August, i no li agrada gens ni mica que la gent se'l quedi mirant, i si ho fan, els hi diu a la defensiva que és el què miren. S'estima molt l'August, però se sent una mica oblidada dins la família. 

De què va?

L'August Pullman ha nascut amb una greu deformació a la cara i s'ha hagut de sotmetre a tantes operacions que no ha pogut anar mai a l'escola; fins ara, que te deu anys i està a punt de començar cinquè a l'escola Beecher. Si alguna vegada heu sigut nous ja sabeu lo dur que és adaptar-se a una nova escola... doncs imaginat'ho amb una cara com la de l'August.
Aconseguirà que els seus companys l'acceptin com un més, encara que sigui el nen més estrany que han vist mai?

I d'aquí molt poc us portaré un llibre amb molt... estil. A mi em va encantar. I no us diré res més !
Espero que us hagi agradat i que el trobeu interessant. Si us ha agradat ho podeu comentar, i sí no, també.
Fins a la pròxima!!!





1 comentario: