domingo, 30 de marzo de 2014

A bord del Titanic!


Un viatge pel temps molt glamurós!


Hola!

Avui us presento un llibre molt especial, molt, molt ... fashion!!! S'anomena A bordo del Titanic, de la colecció de El baúl de viaje, escrit per Bianca Turetsky. Aquest llibre no existeix en català, i  me'l vaig llegir en castellà. És un llibre màgic. No hi ha més paraules per descriu-re'l. És un dels meus llibres preferits. Els dibuixos són preciosos!
Si t'agrada la moda, aquest és el teu llibre! Viurem les aventures de Louise Lambert i ens transformarem en viatgers del temps fins al vaixell més emblemàtic i luxós de principis del segle XX !!!




Louise 

És una noia de 12 anys amb molts somnis. Li encanten les pel·lícules antigues com Casablanca, Vacances a Roma o El mag d'Oz. No li entusiasme gaire el seu aspecte físic: baixeta i amb aparells dentals (ferros). Li encanta la roba vintage, cosa que la seva mare no  entén ni la seva amiga, la Brooke. No és gaire popular a l'institut. Li encantaria viure aventures.

Brooke

És la millor amiga de la Louise. Són amigues des de fa molts anys. Són amigues inseparables, malgrat les seves diferències.
És presumida i bastant guapa. És prima i té els cabells rossos amb tirabuixons perfectes, i els ulls blau clar. Tots els nois de l'institut li van al darrere. Ella troba estranyíssim que a la Louise li encanti la roba vella i usada que ella anomena "vintage".

De què va?

Quan la Louise Lambert rep una misteriosa invitació per assistir a una venda exclusiva de moda Vintage, la seva vida com una adolescent normal i corrent canviarà per complet.
Les dos botigueres de la botiga semblen bruixes, cert, però la Louise li resulta impossible no probar-se un dels preciosos vestits que hi ha a la botiga. El vestit del qual s'ha enamorat va pertànyer a l'actriu de cinema de principis de segle XX Alice Baxter. Però, passa una cosa estranya: la Louise es desmaia i quan torna en sí ho fa transformada en l' estrella de cinema de qui pertanyia el vestit, Alice Baxter, en un luxós vaixell. De sobte, és una noia guapa de classe alta rodejada de celebrities de l'època: Lady Astor, Benjamín Guggenhiem, Lucy Duff Gordon...
A bord del Titanic es traslladarà  a una època de cortesia, gent amb classe i, per descomptat, roba preciosa.



Aquí hi ha alguns dels preciosos dibuixos que apareixen en el llibre:





Espero que us hagi agradat i que tingueu interès en llegir-lo, i si així ho feu, que disfruteu! Podeu comentar si us ha agradat. D'aquí poc us portaré un llibre especial, i seguint la moda, us anuncio que també farem viatges en el temps. Serà un llibre diferent, on coneixerem diferents personatges i maneres de viure!
Fins a la pròxima!!!


















3 comentarios:

  1. Genial! Tal i com ho expliques fa venir ganes de llegir-lo... Un petó.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies pel comentari... ens coneixem?

      Eliminar
    2. Jo diria que sí. No sé per què, però apareix un dels meus noms al twitter: bisbilhotice, una bonica paraula portuguesa que vol dir tafanejar... La mama et dirà qui sóc. Més petons.

      Eliminar