viernes, 27 de junio de 2014

divergent

Divergent

Hola un altre cop! Avui torno amb un best-seller fantàstic escrit per Veronica Roth. S'anomena Divergent i és el millor llibre que he llegit mai, us ho puc assegurar. Ja sé que he dit moltes vegades que cada llibre que presento és el meu preferit, però aquest és diferent. És un llibre diferent, fantàstic, d'amor, d'aventures i de moltes coses més! 

























De què va?

La ciutat de Chicago està dividida en cinc faccions i cadascuna d'elles cultiva una virtut particular. Les faccions són Erudició, que es dedica al coneixement i els seus membres es caracteritzen per la intel·ligència i la set de saber. Intrepidesa es caracteritza per la valentia i el coratge. Abnegació té la característica de que els seus membres són altruistes i es preocupen del benestar dels altres. Amistat són els que conreen la terra, i la característica principal dels seus membres és l'amabilitat. I Franquesa creu en la veritat i en ser honest, encara que això suposi ser cruel. Als setze anys els nois i les noies han d'escollir a quina facció volen pertànyer la resta de la seva vida. La Beatrice va néixer a Abnegació, però el dia de l'elecció tria una altra facció que no és la seva, i això destrossa molt els seus pares. A la seva nova facció viurà tot tipus d'emocions i esdeveniments que li canviaran la vida per sempre.

Personatges

Beatrice: És valenta i té molt de coratge. Va néixer a Abnegació on hi vivia amb els seus pares i el seu germà, en Caleb. Quan li fan les proves per determinar a quina facció pertany, descobreix que és diferent, que no pertany a cap facció. Vol dir que és divergent.Li costa molt comportar-se segons els valors d'Abnegació, i per aquest motiu i molts més decidirà escollir una altre facció que no és la seva. A la nova facció haurà de superar un dur procés d'iniciació que al principi li costa moltíssim. Durant aquest temps coneixerà altres nois i noies que es faran molt amics. La Beatrice, quan arriba a la seva nova facció, es canvia el seu antic nom per Tris. S'enamora d'una persona durant els primers dies a la facció.

Quatre: És l'instructor de la Tris durant el procés d'iniciació. S'encarrega del grup d'iniciats. És fort i valent, i protegeix la Tris durant els primers dies a la facció. El Quatre té quatre pors que les anirem descobrin durant el llibre.

Caleb: És el germà de la Beatrice. També va néixer a Abnegació. Sempre li diu a la Tris el que s'ha de fer i el que no. El Caleb podria ser un Abnegat de cap a peus, però descobrirem que no és ben bé així. Amaga una gran passió per una altra facció, i per això el dia de l'elecció es traspassa de facció

Hi ha molts més personatges però no els explicaré tots, ja els descobrireu vosaltres!


























Espero que us hagi agradat i comenteu-ho siusplau!
Per qui no ho sàpiga ha de saber què hi ha la peli de Divergent, i aquí us enllaço el tràiler!!!



















Tornaré amb una altra triologia que s'ha fet molt famosa!

No hay comentarios:

Publicar un comentario